Logo

Hvad har du brug for hjælp til?

Frameldte brugere – find og gendan

Brugere, medlemmer og frivillige

Frameldte brugere – find og gendan

Sådan bliver en person frameldt, hvor du finder frameldte personer, og hvad der kommer tilbage, når du gendanner dem.

Last updated on 30 Sept, 2026

Når en person bliver frameldt, bliver de ikke slettet. Profilen og svarene fra tilmeldingen bliver gemt, så du altid kan se historikken og gendanne personen, hvis frameldingen var en fejl, eller hvis de fortryder.

Sådan bliver en person frameldt

  • En admin framelder dem. Åbn profilen, klik Frameld, og klik Frameld igen i vinduet. Du kan også markere flere i Personer og vælge Handlinger > Frameld.

  • Personen framelder sig selv. Det kan de, hvis Medlemmer kan melde sig fra er slået til under Generelle indstillinger. Det er det fra start. De klikker Frameld på deres egen profil.

  • Personen bliver blacklisted. Så bliver de også frameldt, men de får ikke frameldingsmailen og bliver ikke meldt ud af Mailchimp. Se Frameld, blacklist eller slet en bruger.

Holdledere kan ikke framelde andre.

Det sker ved en framelding

  • Personen bliver fjernet fra alle hold og vagter i eventet, også hvis de var holdleder. Pladserne på holdene bliver ledige igen.

  • Er personen leder af et område, mister de også den rolle.

  • Deres billet holder op med at virke, og deres login i Crewstack-appen holder op med at virke.

  • De får en mail om, at de er frameldt. Teksten kan en super admin rette under Tilpas > Mailskabeloner.

  • De bliver meldt ud af jeres Mailchimp-liste, hvis I bruger Mailchimp.

  • Profilen og svarene fra tilmeldingen bliver gemt. På profilen står der Brugeren er blevet frameldt, og du kan stadig se de hold og vagter, personen havde.

  • Personen kan ikke logge ind på eventet og kan ikke selv tilmelde sig igen. Prøver de, får de beskeden Du har afmeldt dig fra … Kontakt venligst … for at blive gentilmeldt.

Frameldingen gælder kun dette event. Er personen med i jeres andre events, er de stadig med dér.

Find frameldte personer

  1. Gå til Personer.

  2. Klik Avanceret søgning.

  3. Sæt Frameldt til Ja for kun at se frameldte, eller til Alle for at se alle.

  4. Søg eventuelt på personens e-mail i søgefeltet øverst, og klik Søg.

Frameldte personer har et rødt kryds ud for navnet. Holder du musen over krydset, kan du se, hvornår de blev frameldt.

member-search-advanced-resigned.png
Avanceret søgning med Frameldt sat til Ja og en frameldt person med rødt kryds

OBS: Det er kun admins, der har filteret Frameldt. Holdledere kan ikke finde frameldte personer.

Gendan en person

  1. Åbn personens profil.

  2. Skriv de hold og vagter ned, som står på profilen. De forsvinder fra profilen, når du gendanner.

  3. Klik Gendan i den gule boks øverst, eller under Handlinger.

  4. Klik Gendan i vinduet.

member-profile-restore-button.png
Profilen for en frameldt person med den gule boks og knappen Gendan

Det kommer tilbage:

  • Profilen og alle svarene fra tilmeldingen.

  • Billetten.

  • Adgangskoden er den samme som før, så personen kan logge ind med det samme.

  • Status, fx Færdiggjort tilmelding.

Det kommer ikke tilbage:

  • Hold og vagter. Sæt dem på igen selv.

  • Holdleder- og områdelederroller.

  • Status Vagter accepteret. Vagterne skal accepteres igen, når du har sat dem på.

Personen får ingen mail, når du gendanner dem. Giv dem selv besked.

Tip: Har I fået nye påkrævede datafelter, siden personen blev frameldt, bliver de bedt om at udfylde dem, næste gang de logger ind.

Gendan via Opret Person

Du kan oprette personer med Opret Person på et hold eller, hvis Passive brugere aktiveret er slået til, i Personer. Opretter du en person med en e-mail, der tilhører en frameldt person, spørger Crewstack: En person med denne email er tidligere frameldt. Vil du genskabe personen som …? Tidligere vagter og holdtilknytninger bliver ryddet. Klik Ja, genskab medlem for at gendanne dem.

Det er anderledes end Gendan på profilen:

  • Personen får den brugertype, du har valgt i Opret Person.

  • De gamle svar fra tilmeldingen bliver erstattet af det, du har skrevet i formularen.

  • Personen får mailen om, at tilmeldingen er gennemført.

Vil du beholde de gamle svar, så brug Gendan på profilen i stedet.

Faldgruber

  • Frivillige kan ikke gendanne sig selv. En frameldt person kan ikke tilmelde sig det samme event igen. Det er kun en admin, der kan gendanne dem.

  • Blacklistede personer: Brug Af-blacklist i den røde boks, ikke Gendan. Gendan alene fjerner ikke blacklistingen, så personen kan stadig ikke logge ind. Opret Person kan heller ikke gendanne en blacklisted person.

  • Fyldte hold: Når du sætter personen på et hold igen, gælder holdets begrænsning. Er holdet blevet fyldt i mellemtiden, er det måske ikke muligt.

  • Nyt år: Er personen frameldt sidste års event, skal du ikke gendanne dem dér. De tilmelder sig bare det nye års event som normalt.

  • Skal personen helt væk? Så er det Slet, ikke framelding. Se Frameld, blacklist eller slet en bruger.

Did you find this article helpful?